Τα νέα μας

 

07/05/2019 Odeon νέα έκδοση 14+

Το Odeon®™ πρωτοπορεί αποδεικνύοντας
για ακόμα μία φορά την υπεροχή του

Κυκλοφόρησε η έκδοση του Odeon (19+) με το προσωνύμιο "Ζήνων ο Ελεάτης". Παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης δημιουργίας και διαμόρφωσης εγγράφων χρήστη. Ο χρήστης δημιουργεί τα δικά του έγγραφα, με τύπο και μορφή της αρεσκείας του, τα οποία ενσωματώνονται στο λογισμικό και στο εξής αποτελούν μέρος του. Δημιουργήστε βεβαιώσεις, πτυχία, καταστάσεις, αναφορές με όποια μορφή θέλετε χωρίς κανένα περιορισμό.

Για να κατεβάσετε το update πατήστε εδώ.

02/04/2018 Odeon νέα έκδοση 14+

Κυκλοφόρησε η έκδοση του Odeon (18+) με το προσωνύμιο J.M.Jacquard. Η έκδοση αυτή, εκτός του πλήθους βελτιώσεων, είναι ευθυγραμμισμένη με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό γενικής προστασίας δεδομένων ΕΕ 2016/679 και περιλαμβάνει:

 • Νέα μέθοδο έκδοσης μαθητολογίων όπως υποδεικνύεται από το Υπ.Πο.
 • Αυτόματη έκδοση συμπληρωματικών μαθητολογίων
 • Nέο πρωτότυπο interface "dEasy Access™"
 • Διαχείριση Σπουδαστών και διδασκόντων μέσω ΑΜΚΑ

 

25/09/2017

Δυναμική

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση 3+ του SMS Sender της Δυναμική  με:

 • Πιο γρήγορη διαδικτυακή σύνδεση και αποστολή SMS
 • Νέα βελτιωμένη διαχείριση αρχείου αποστολών
 • Νέα βελτιωμένη διαχείριση αρχείου επαφών

Το λογισμικό SMSSender™ επιτρέπει την άμεση και σίγουρη αποστολή SMS από τον υπολογιστή σας αυτόνομα ή σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.
Σχεδιασμένο με την παροιμιώδη ευκολία χρήσης όλων των λογισμικών της Δυναμική εξασφαλίζει γρήγορη, άμεση και σίγουρη αποστολή μηνυμάτων.

19/02/2017 Odeon νέα έκδοση 14+

Κυκλοφόρησε η έκδοση του Odeon (17+) με το προσωνύμιο Giordano Bruno. Η έκδοση αυτή, εκτός του πλήθους βελτιώσεων, περιλαμβάνει

 • Διαδικτυακή ενημέρωση και βοήθεια
 • Βελτιωμένο σύστημα αποθήκευσης εγγράφων
 • Βοηθητικό λογισμικό απόδοσης ρόλων χειριστών

 

20/12/2016 C-BackUp Λογισμικό αυτόματης αντιγραφής αρχείων.
Τα αντίγραφα είναι απροσπέλαστα από ιούς.
15/05/2016 dPay Δυνατότητα καταχώρησης είσπραξης μέσω οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού οργανισμού με χρήση μοναδικού κωδικού οφειλής.
22/03/2016

Odeon νέα έκδοση 14+

Κυκλοφόρησε επετειακή έκδοση του Odeon (16+) με το προσωνύμιο 30 years. Η έκδοση αυτή, εκτός του πλήθους βελτιώσεων, περιλαμβάνει:

 • Εκτεταμένη διαχείριση ενεργειών χειριστή
 • Προηγμένο σύστημα ασφαλείας και ρόλων
 • Δυνατότητες μορφοποίησης ανά χειριστή

 

01/01/2016
λογισμικό Odeon Ωδεία και Δημοτικές επιχειρήσεις

30 χρόνια Odeon

Σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ελάχιστα τα λογισμικά που έχουν καταφέρει να συμπληρώσουν 30 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας.
Είναι μεγάλη χαρά για μας και τιμή για την Ελληνική δημιουργία λογισμικού να βρισκόμαστε ανάμεσα σε κολοσσούς πάντα πρωτοπόροι και πάντα αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πελατών και φίλων μας.
Το Odeon®©, πού συνεχώς αναβαθμιζόμενο και εξελισσόμενο
γιορτάζει φέτος τα τριάντα χρόνια του, τιμά αυτούς που το τίμησαν με επετειακή έκδοση 16+ και σειρά παρουσιάσεων, εκδηλώσεων και δώρων

22/08/2015

Ένταξη ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων σε καθεστώς Φ.Π.Α.

Νόμος 4336

Οδηγία Ε.Ε.

Σύμφωνα με το νόμο 4336/2015 όλα τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια περιλαμβανομένων και των Ιδιωτικών Ωδείων εντάσσονται σε καθεστώς Φ.Π.Α. Το μέτρο αυτό κρίνεται ως επαχθές και άδικο από τους αντίστοιχους συλλόγους ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα και καλούν σε ενημέρωση και κινητοποίηση. Μέχρι νεωτέρας οι ιδιωτικοί φορείς των οποίων η εκπαιδευτική δραστηριότητα πλέον δεν απαλλάσσεται, οφείλουν να υποβάλλουν δήλωση μεταβολών για την υπαγωγή τους στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ έως την 31η Αυγούστου 2015. Το Odeon® έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα διαχείρισης των οικονομικών και με Φ.Π.Α. Για διευκρινήσεις ή πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση της δυνατότητας αυτής οι χρήστες των λογισμικών της Δυναμική μπορούν να καλούν στο 229 4083440 από τις 9:00΄ μέχρι τις 14:30’ κάθε εργάσιμη.

 

19/01/2015

Odeon νέα έκδοση 14+

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Odeon (15+) με το προσωνύμιο Galaxy X. Η έκδοση αυτή, εκτός του πλήθους βελτιώσεων, περιλαμβάνει 100% δυναμικές εκτυπώσεις και τη δυνατότητα αποστολής SMS σε διδάσκοντες, σπουδαστές, συνεργάτες κ.α. με κριτήρια.
08/01/2015   Με σύνθημα "ένα βήμα στη συνεργασία, ένα άλμα στη παγκοσμιότητα" η ΔΥΝΑΜΙΚΗ προχωράει σε συνεργασία με την Config international για τη διαμόρφωση, διάθεση και υποστήριξη του ανυπέρβλητου ERP "University". Μιας Ελληνικής δημιουργίας από τη μακρινή Κίνα που καλύπτει κάθε ανάγκη κάθε πανεπιστημίου σε παγκόσμιο επίπεδο.
18/04/2014

Δυναμική

Διατίθεται η νέα δημιουργία SMS Sender της Δυναμική  Το λογισμικό SMSSender™ επιτρέπει την άμεση και σίγουρη αποστολή SMS από τον υπολογιστή σας αυτόνομα ή σε συνδυασμό με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.
Σχεδιασμένο με την παροιμιώδη ευκολία χρήσης όλων των λογισμικών της Δυναμική εξασφαλίζει γρήγορη, άμεση και σίγουρη αποστολή μηνυμάτων.

05/03/2013 ΠΟΛ 1044/4-3-13 υπουργείου οικονομικών Νέα ΠΟΛ του υπουργείου οικονομικών αναιρεί την παράγραφο της 1195 η οποία περιλάμβανε και τα Ωδεία. Κατόπιν της νεώτερης αυτής εξαιρέσεως ο μηχανισμός έκδοσης του σχετικού καταλόγου παραμένει στο Odeon και Orion τροποποιημένος προς εξυπηρέτηση εκπαιδευτηρίων τα οποία περιλαμβάνονται στην απόφαση.
12/01/2013

Νέα έκδοση Odeon (12+)

ΠΟΛ 1077/1195 υπυργείου οικονομικών

Κατόπιν ενδελεχούς αναζήτησης, αλλεπαλλήλων διευκρινήσεων και επανειλημμένων επικοινωνιών με το τμήμα πληροφορικής του υπουργείου οικονομικών καθίσταται σαφές ότι τα ωδεία και οι μουσικές σχολές περιλαμβάνονται στην έννοια των πολυγραφημένων υπουργικών αποφάσεων 1077 και 1195. Το γεγονός αυτό επέσπευσε την έκδοση 12+ του Odeon η οποία, ενσωματώνοντας τη δυνατότητα ικανοποίησης των απαιτήσεων των ανωτέρω αναφερομένων αποφάσεων, διατίθεται μέσω διαδικτύου δωρεάν για τους έχοντες σύμβαση συντήρησης πελάτες.
18/10/2012 D Easy Scan

Οι αυξημένες ανάγκες αρχειοθέτησης μας οδήγησαν στη δημιουργία του ειδικού βοηθητικού λογισμικού σάρωσης (scanning) εγγράφων και φωτογραφιών D Easy Scan ώστε η σάρωση εγγράφων και η αρχειοθέτησή τους από τα κύρια λογισμικά να γίνεται άμεσα, εύκολα και αυτόματα.  Το λογισμικό θα ενσωματωθεί χωρίς πρόσθετη χρέωση στην έκδοση 12+ του Odeon.

25/06/2012 ActionDegree & ActionQualifying

Διατίθενται οι δύο νέες εφαρμογές για ωδεία και πολιτιστικούς οργανισμούς ActionDegree και ActionQualifying. Οι εφαρμογές αυτές αυτοματοποιούν πλήρως την έκδοση κάθε είδους εγγράφου που αφορά αντίστοιχα τις απολυτήριες και κατατακτήριες εξετάσεις των ωδείων. Οι εφαρμογές Odeon Ωδεία ActionDegree και Odeon Ωδεία ActionQualifying προστίθενται, επίσης αυτόματα, στο Odeon μέσω της τεχνολογίας ActionSet της Δυναμική. Συντάσσουν σε μορφή Word Document (Doc) διαβιβαστικά, δελτία υποψηφίων, αναλυτικές βαθμολογίες, πρακτικά επίδοσης θεμάτων, πρακτικά εξετάσεων κ.τ.λ. Τα έγγραφα συναρτώνται με τον αριθμό απόφασης των σχετικών εξετάσεων και είναι ευθυγραμμισμένα με τα νέα δεδομένα του νέου υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο προέκυψε από συγχώνευση των υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού.

16/01/2012 Δημιουργία διαύλου youtube Δημιουργήσαμε δίαυλο στο youtube με την ονομασία OdeonSoftware. Σκοπός του είναι η ενημέρωση των χρηστών και η ανάρτηση videos με εκπαιδευτικό περιεχόμενο που αφορούν το χειρισμό του λογισμικού Odeon.
10/11/2011 Νέα έκδοση του Odeon Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Odeon με το προσωνύμιο Academy. Η έκδοση αυτή, εκτός του πλήθους βελτιώσεων, παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης λογισμικού για τον υπολογισμό του κέρδους του ωδείου ανά καθηγητή.
21/06/2011 Αποτελέσματα κλήρωσης

Κατά την πανηγυρική τελετή κλήρωσης τριών αδειών χρήσης του λογισμικού Odeon που έγινε στις 19 Ιουνίου 2011 κληρώθηκαν τα παρακάτω ιδρύματα μουσικής εκπαίδευσης:

 1. Μουσική Σχολή Σέβης Στελιάτου
 2. Μουσική Σχολή Χάνδρου
 3. Ελληνικό Ωδείο -Π. Νέας Ιωνίας Βόλου

Ευχόμαστε να είναι πάντα τυχεροί και να απολαύσουν τις αξεπέραστες δυνατότητες που δίνει το Odeon 25 χρόνια τώρα στα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα Ωδεία και Μουσικές σχολές.

01/06/2011 Κλήρωση τριών αδειών λογισμικού Στα πλαίσια του εορτασμού της 25ης επετείου του Odeon η Ωδεία, ωδείο κληρώνει και παραχωρεί εντελώς δωρεάν τρεις άδειες λογισμικού του Odeon. Η κλήρωση θα γίνει σε ανοιχτή πανηγυρική τελετή στις 19 Ιουνίου, στις 19:00' στα γραφεία της Ωδεία και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην παρούσα στις 21 Ιουνίου 2011. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην τελετή κλήρωσης καθώς και στο δείπνο που θα ακολουθήσει παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2294083440.
01/01/2011

Επέτειος 25 ετών από τη γέννηση του Odeon

Η ωδείο γιορτάζει φέτος 25 χρόνια από τη γέννηση του ειδικού προγράμματος Odeon για τα Ελληνικά Ωδεία και Μουσικές Σχολές. Στη διάρκεια του έτους θα λειτουργεί έκθεση επίδειξης του προγράμματος και mini μουσείο με εκθέματα από το ιστορικό αρχείο.