Πρώτοι στο Internet; Ναι, είναι δυνατό!

   

Πως ψάχνει κανείς στο Διαδίκτυο;

Εδώ και αρκετό καιρό, αντί οι άνθρωποι να παίρνουν τους δρόμους και να ρωτάνε ή να βασίζονται στην ενημέρωση από διαφημιστικά φυλλάδια, ψάχνουν να βρουν αυτό που θέλουν στο διαδίκτυο μέσα από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους. Το ποσοστό των νέων μάλιστα που ενημερώνονται, ανταλλάσσουν απόψεις και αποφασίζουν από το διαδίκτυο είναι σήμερα πάνω από 74% και αυξάνεται συνεχώς και ραγδαία. Εκτιμάται ότι σε λιγότερο από πέντε χρόνια το ποσοστό θα πλησιάζει το 100% !
Ο τρόπος ψαξίματος είναι πολύ απλός. Μέσα από ένα πρόγραμμα αναζήτησης γράφεις τη λέξη που σε ενδιαφέρει. Αυτό αναζητά όλες τις πληροφορίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί και τις παρουσιάζει στην οθόνη.
Οι πληροφορίες όμως μπορεί να είναι από δεκάδες μέχρι εκατομμύρια και η μεγαλύτερη σημασία είναι η δική σου να είναι πρώτη στην οθόνη.

   

Πως το Διαδίκτυο μπορεί να λειτουργήσει
υπέρ της επιχείρησής  μου;

Έχει ήδη γίνει αποδεκτό ότι ο σημερινός υποψήφιος πελάτης, ιδιαίτερα ο νέος, ψάχνει κυρίως μέσω του Internet. Είναι προφανές ότι, αν κατά την αναζήτησή των σχετικών πληροφοριών, η επιχείρησή σας παρου­σιάζεται στην πρώτη θέση της οθόνης του υποψήφιου τότε έχει και τις περισσότερες πιθανότητες επιλογής. Η διακριτή θέση είναι αυτή που πρώτα απ’ όλα πείθει τον υποψήφιο πελάτη για την ποιότητα της επιχείρησης και της παρεχόμενης υπηρεσίας.

   

Και τι γίνεται αν δεν έχω σελίδα στο Internet;

Εφόσον ενταχθείτε στο σύστημα της  αναλαμβάνουμε δωρεάν την κατασκευή μίας διαφημιστικής σελίδας της επιχείρησης σας. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τίποτε. Αφήστε τα όλα σε μας!

   

Πως μπορεί να με βοηθήσει
το σύστημα της

Ένα παράδειγμα: Αν ένας υποψήφιος σπουδαστής πληκτρολογήσει τη λέξη «ωδείο», η μηχανή αναζήτησης θα φέρει στη μνήμη του υπολογιστή περίπου 175.000 κείμενα που περιέχουν αυτή τη λέξη. Στην οθόνη όμως του υπολογιστή παρουσιάζονται μέχρι δέκα! Φανταζόσαστε λοιπόν να καταχωρήσετε μία διαφήμιση σας αλλά αυτή να βγαίνει στην δεκάκις χιλιοστή θέση; Ο υποψήφιος δεν θα σας βρει ποτέ!

   

Πόσο κοστίζει αυτή η μορφή διαφήμισης;
Μήπως είναι ακριβή;

Το αντίθετο! Η διαφήμιση αυτή έχει κόστος λιγότερο από ένα φυλλάδιο και είναι μόνιμη, συνεχής, στοχευμένη και αποτελεσματική. Η   προσφέρει πολλά μοντέλα διαφήμισης ώστε να ικανοποιεί κάθε απαίτηση και επιπροσθέτως δημιουργεί κατά παραγγελία διαφημιστικά μοντέλα. Μπορείτε να επωφεληθείτε άμεσα!